Vind de beste loodgieter in Stabroek

Kom gemakkelijk en snel in contact met loodgieters uit Stabroek en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Loodgieters Stabroek

Top 17 loodgieters in Stabroek

Compleet overzicht van alle loodgieters in Stabroek

Gratis offertes vergelijken Vergelijk loodgieters en bespaar!

In Stabroek zijn 17 loodgieters beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle loodgieters uit Stabroek. Iedere loodgieter heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en beoordelingen.

Loodgieter Stabroek gezocht?

Op Loodgieter Gids vind je altijd een geschikte loodgieter voor sanitair, verwarming, rioleringswerken en loodgieterij. Alle bedrijven hebben een eigen pagina met relevante bedrijfsinformatie als adres- en contactgegevens en openingstijden. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk loodgieters uit Stabroek en omgeving!

Handige artikelen:

Over Stabroek

Stabroek is een plaats in de provincie Antwerpen en telt in totaal 18529 inwoners, verdeeld over 8088 huishoudens. Per 476 huishoudens is er 1 loodgieter beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 17 loodgieters in Stabroek

Vergelijk loodgieters en bespaar op de kosten!

loodgieter Stabroek

Vind een geschikte loodgieter in Stabroek

Op zoek naar een loodgieter uit Stabroek? Een loodgieter helpt je met het installatiewerk in je huis, spoort lekkages op en verhelpt iedere verstopping. Ook een loodgietersbedrijf inschakelen?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere bedrijven in jouw regio. Vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod: zo bespaar je gemakkelijk tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina lees je voor welke loodgieterij je een loodgietersbedrijf kunt inhuren. Ook vind je meer informatie over de kosten en lees je hoe je een goedkope en erkende vakman vindt.Waarom een loodgieter inhuren?

 • Een loodgieter voert het loodgieterij snel en efficiënt uit.
 • Met de hulp van een loodgietersbedrijf voorkom je grotere problemen en schade.
 • Een erkende loodgieter pakt de oorzaak van het probleem aan en niet de symptomen.
 • Loodgieters zijn in geval van spoed snel ter plaatse, ook in het weekend en in de avonden.

prijs loodgieter

Wat kost een loodgieter in Stabroek?

Wat kost een loodgieter? De prijs van een loodgieter is afhankelijk van het werk dat je laat uitvoeren én de tijd die de loodgieters daaraan kwijt zijn. Dus stel: je wilt je cv-ketel laten onderhouden. De loodgieter uit Stabroek is daar ongeveer een half uur mee bezig, dit kost €70,- tot €80,-. Het opsporen van een lekkage kost ook ongeveer een half uur, waardoor de kosten hiervoor ook rond de €70,- tot €80,- per uur liggen.

Wil je een afvoer laten ontstoppen? Houd dan rekening met loodgieter kosten rond de €85,-tot €95,-. Dat komt omdat de vakman hier gemiddeld een uur mee bezig is, waardoor de arbeidskosten hoger liggen.

Let op: wanneer je een loodgieter met spoed gaat inschakelen wordt er vaak een toeslag gerekend.

Prijs loodgieter 2024

Loodgieterswerk Gemiddelde tijdsbesteding Gemiddelde prijs incl. arbeidskosten, materiaal en btw*
CV onderhouden Circa 30 minuten €70,- tot €80,-
Lekkage opsporen Circa 30 minuten €70,- tot €80,-
Afvoer ontstoppen Circa 1 uur €85,- tot €95,-
Dakgoot repareren Circa 2 uur €130,- tot €150,-
Riolering ontstoppen Circa 2 uur €130,- tot €150,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief de loonkosten, materiaalkosten en btw. Deze kosten variëren sterk per loodgieter en zijn zonder eventuele toeslag i.v.m. spoedklussen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes.

Loodgieter nodig?

Vergelijk gratis offertes en vind de vakman met het beste aanbod!
Start nu je gratis offerteaanvraag!


Binnen 1 minuut geregeld.

Prijs loodgieter per uur?

De prijs van een loodgieter in België ligt rond de €40,- tot €70,- per uur. Deze prijs varieert, omdat elke loodgieter in Stabroek zijn eigen tarief mag bepalen. Kies je voor een zelfstandig loodgieter? De prijs van de loodgieter ligt dan vaak lager dan wanneer je kiest voor een groot loodgietersbedrijf. Deze brengen hogere loodgieter kosten in rekening.

Let op!

Wil je met spoed een loodgieter inhuren? Dan betaal je vaak een spoedtoeslag. In de avonden en weekenden ligt het tarief ongeveer 25% hoger dan doordeweeks. Laat deze toeslag je niet tegenhouden als je direct een loodgieter nodig hebt: door snel een reparatie uit te voeren voorkom je namelijk hogere kosten.

Prijsopbouw loodgieter

Loodgieter kosten worden opgedeeld in drie verschillende categorieën. De grootste categorie is de prijs van de loodgieter: het arbeidsloon. Dit is ongeveer 60% van het totaalbedrag. Daarnaast zijn de materiaalkosten ongeveer 35% van de totaalprijs.

De overige 5% van de kosten worden opgemaakt door de voorrijkosten: dit zijn kosten die je maakt nog voordat de loodgieter uit Stabroek aan het werk is geweest.
[/list]

Besparen? Door een loodgieter uit de buurt te kiezen bespaar je eenvoudig op de voorrijkosten.

Wat beïnvloedt de prijs van loodgieters?

De prijs voor loodgieterij verschilt per situatie. Dat heeft te maken met een aantal aspecten. Allereerst omdat de loodgieterij bij iedere situatie verschilt. Maar ook omdat loodgieters in Stabroek bijvoorbeeld zelf hun tarief bepalen.

De totale kosten worden bepaald door deze factoren:

 • De ervaring van de loodgieter: loodgieters in Stabroek met meer ervaring, hanteren vaak een hoger uurtarief.
 • Het materiaal dat de loodgieters gebruiken: hoe duurder het materiaal, des te hoger de totaalprijs.
 • Voorrijkosten: loodgieters brengen voorrijkosten per kilometer in rekening, kies daarom altijd voor een specialist in loodgieterij bij jou in de buurt.
 • Het moment in de week: als je met spoed een loodgieter wilt inhuren in het weekend of in de avond dan betaal je een spoedtoeslag.

Gratis & vrijblijvend

werkzaamheden loodgieters Stabroek

Wat doet een loodgieter?

Wat doet een loodgieter? Een loodgieter aan huis is in te zetten voor veel werkzaamheden omtrent de centrale verwarming, het sanitair en de riolering. Loodgieters herstellen beschadigingen, plaatsen nieuwe wc’s, wastafels en douchecabines en houden zich bezig met lekdetectie.

Een loodgieter uit Stabroek houdt zich bezig met deze werkzaamheden:

 • Installatiewerk: onder installatiewerk valt heel veel standaard lootgieterij in Stabroek. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuw sanitair of zelfs het renoveren van de badkamer. Het aansluiten van een nieuw toilet of het plaatsen van een nieuwe douchecabine moet zorgvuldig gedaan worden door een expert in loodgieterij. Alleen dan weet je zeker dat de waterafvoer en -toevoer goed is aangesloten en er geen lekkages ontstaan. Wat ook onder installatiewerk valt, is het plaatsen en vervangen van cv-ketels. Een loodgieter plaatst de cv-ketel op de gewenste plek en zorgt ervoor dat deze veilig en correct werkt.
 • Ontstoppingen: zoals de wc ontstoppen of de het ontstoppen van de afvoer met een ontstopper. Loodgieters uit Stabroek houden zich ook bezig met rioleringswerken. Als de riolering verstopt zit gebruiken zij een camera om te achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is.
 • Lekkage: een lekkage in de waterleiding, het sanitair of zelfs het dak levert grote vochtproblemen op. Door met spoed een loodgieter in te schakelen, is de lekkage snel hersteld. Hiermee voorkom je grotere schade en hogere reparatiekosten. De loodgieter spoort de lekkage op door middel van geavanceerde technieken, zoals thermografie. Hiermee gebruikt hij een warmtecamera om een lek in de waterleiding te vinden.
 • Centrale verwarming: een loodgieter heeft ook verstand van de centrale verwarming. Voor het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels schakel je ervaren loodgieters uit Stabroek in. Zij kunnen ook helpen met het bijvullen of vervangen van de radiatoren.

Handige informatie over de ontstoppingsdienst.

Veelvoorkomende problemen die loodgieters oplossen

Voor veel loodgieterij rond het huis heb je de hulp van een loodgietersbedrijf nodig. Loodgietersbedrijven lossen veel problemen voor je op. Natuurlijk zijn er een aantal problemen die met enige regelmaat voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages van het sanitair. Of een verstopte afvoer bij het toilet of de gootsteen.

Je kunt proberen om de loodgieterij zelf uit te voeren, maar met de hulp van ervaren loodgietersbedrijven ben je verzekerd van snelle en professionele hulp.

Dit zijn veelvoorkomende problemen die loodgietersbedrijven aanpakken:

 • Lekkage aan het sanitair
 • Verstopte afvoer en verstopte wc
 • Verstopte riolering
 • Cv-ketel die lekt
 • Lekkende dakgoot
 • Problemen met de centrale verwarming
 • Lekdetectie bij lekkages
 • Herstellen van cv-ketel storingen

Handige artikelen:


loodgieter prijs

Prijs loodgieter

sanitair badkamer

Sanitair

ontstoppingsdienst loodgieter

Ontstoppingsdienst


Op zoek naar een goedkope én goede loodgieter?

Vind eenvoudig en snel het loodgietersbedrijf met de beste prijs.
Start nu je gratis offerteaanvraag!


Binnen 1 minuut geregeld.

loodgieter inschakelen

Waarop letten bij het vergelijken van loodgieters?

Ik zoek een loodgieter: hoe vind ik een goedkope loodgieter in de buurt? Met het vergelijken van offertes vind je gemakkelijk experts in loodgieterij in Stabroek. Maar weet jij waar je bij het vergelijken van offertes op moet letten?

Hieronder geven we je een aantal tips. Zo weet je zeker dat jij een betaalbare en erkende loodgieter in de buurt vindt! Wil jij ook offertes vergelijken om te besparen op de kosten? Start dan nu je gratis offerteaanvraag!

1. Loodgieter prijs per uur of per klus?

Kijk eerst naar de kosten van de goedkope loodgieter en hoe de prijs is opgebouwd: gaat het om een prijs per uur of een totaalprijs? En als het wel gaat om een prijs per uur, controleer dan of de loodgietersbedrijven ook aangeven hoe lang zij verwachten bezig te zijn met de werkzaamheden.

2. Garantievoorwaarden van erkende loodgieter

Een goedkope loodgieter inhuren is fijn, maar goede garantievoorwaarden zijn ook belangrijk! We raden je daarom altijd aan om deze voorwaarden door te nemen en ook te kiezen voor een vakman die een goede garantie op het loodgieterswerk aanbiedt.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er na de reparatie toch weer schade ontstaat? En wie is verantwoordelijk als er tijdens het loodgieterswerk onverhoopt andere beschadigingen ontstaan?

3. Zzp’er of groot loodgietersbedrijf?

Je kunt kiezen voor een zelfstandig loodgieter of een groter loodgietersbedrijf. Het voordeel van loodgietersbedrijven is dat ze werken met veel loodgieters. Ook voor loodgieterswerk zonder haast kan er dus zo snel mogelijk een vakman bij je langskomen!

Bij een zelfstandig loodgieter is meestal een langere wachttijd. Daar staat tegenover dat de kosten van zelfstandige loodgieters vaak weer wat lager liggen.

4. Loodgieter in Stabroek?

We raden je altijd aan een loodgieter in de buurt in te huren. Een loodgieter in de buurt brengt namelijk minder of zelfs geen voorrijkosten in rekening! Zo betaal je alleen voor het loodgieterswerk waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent.

5. Specialisme van loodgieter?

Bij het vergelijken van loodgietersbedrijven is het altijd slim om te kijken naar het specialisme. Veel loodgieters zijn ervaren in veel verschillend loodgieterswerk, maar er zijn loodgietersbedrijven die zich richten op één taak. Zoals het herstellen van lekkages of het plaatsen van nieuw sanitair. Daar heb jij weinig aan als je juist geïnteresseerd bent in het plaatsen van een nieuwe cv-ketel!

loodgieter in de buurt

Loodgieter Stabroek? Gratis offertes vergelijken!

Op zoek naar een loodgieter voor jouw loodgieterswerk? Vergelijk gratis offertes!

Op die manier kies je zelf het loodgietersbedrijf met het beste aanbod, en bespaar je eenvoudig tot wel 40% op de totaalprijs. De aanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Ook besparen op de kosten? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Gratis offertes vergelijken