Vind de beste loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe

Kom gemakkelijk en snel in contact met loodgieters uit Sint-Pieters-Woluwe en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Loodgieters Sint-Pieters-Woluwe

Top 10 loodgieters in Sint-Pieters-Woluwe

Compleet overzicht van alle loodgieters in Sint-Pieters-Woluwe en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk loodgieters en bespaar!

In Sint-Pieters-Woluwe zijn 10 loodgieters beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle loodgieters uit Sint-Pieters-Woluwe. Iedere loodgieter heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en beoordelingen.

Loodgieter Sint-Pieters-Woluwe gezocht?

Op Loodgieter Gids vind je altijd een geschikte loodgieter voor sanitair, verwarming, rioleringswerken en loodgieterij. Alle bedrijven hebben een eigen pagina met relevante bedrijfsinformatie als adres- en contactgegevens en openingstijden. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk loodgieters uit Sint-Pieters-Woluwe en omgeving!

Handige artikelen:

Over Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe is een plaats in de provincie Brussel en telt in totaal 41580 inwoners, verdeeld over 19917 huishoudens. Per 19917 huishoudens is er 1 loodgieter beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 10 loodgieters in Sint-Pieters-Woluwe en omgeving

Vergelijk loodgieters en bespaar op de kosten!

loodgieter Sint-Pieters-Woluwe

Vind een geschikte loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe

Op zoek naar een loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe voor loodgieterswerk in en rond het huis? Met de hulp van ervaren specialisten kun jij je sanitair snel weer gebruiken en voorkom je grotere problemen in huis. Op zoek naar een goedkope vakman bij jou in de buurt?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere loodgieters bij jou in de buurt. Kies zelf de vakman met het beste aanbod en bespaar tot 40% op de totaalprijs!

Op deze pagina lees je wat voor loodgieterij loodgietersbedrijven uitvoeren en waarvoor je ze kunt inhuren. Natuurlijk lees je hier ook over de kosten die de werkzaamheden met zich mee brengen.Waarom een loodgieter inhuren?

 • Een loodgieter voert de werkzaamheden snel uit.
 • Zo kun jij je sanitair zo snel mogelijk weer gebruiken.
 • Je weet zeker dat de problemen niet terugkeren.
 • Loodgieters geven een persoonlijk advies.

prijs loodgieter

Wat kost een loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe?

Wat kost een loodgieter? De prijs van een loodgieter ligt in België rond de €40,- tot €70,- per uur. De loodgieter kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je laat uitvoeren en de tijd die loodgieters uit Sint-Pieters-Woluwe daaraan besteden.

Voor onderhoud kun je rekening houden met ongeveer een half uur. De loodgieter kosten liggen in dat geval rond de €70,- tot €80,-. Wil je een afvoer ontstoppen? Houd dan rekening met gemiddelde kosten van €85.- tot €95,-.

Let op: schakel je met spoed een loodgieter uit Sint-Pieters-Woluwe in? Houd er dan rekening mee dat de specialist in loodgieterij een spoedtoeslag in rekening brengt. Hierdoor vallen de kosten iets hoger uit.

Prijs loodgieter 2024

Loodgieterswerk Gemiddelde tijdsbesteding Gemiddelde prijs incl. arbeidskosten, materiaal en btw*
CV onderhouden Circa 30 minuten €70,- tot €80,-
Lekkage opsporen Circa 30 minuten €70,- tot €80,-
Afvoer ontstoppen Circa 1 uur €85,- tot €95,-
Dakgoot repareren Circa 2 uur €130,- tot €150,-
Riolering ontstoppen Circa 2 uur €130,- tot €150,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief de loonkosten, materiaalkosten en btw. Deze kosten variëren sterk per loodgieter en zijn zonder eventuele toeslag i.v.m. spoedklussen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes.

Op zoek naar een goedkope én goede loodgieter?

Vind eenvoudig en snel het loodgietersbedrijf met de beste prijs.
Start nu je gratis offerteaanvraag!


Binnen 1 minuut geregeld.

Prijs loodgieter per uur?

Voor een loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe ligt de prijs per uur gemiddeld tussen de €40,- tot €70,- per uur. Deze prijs varieert enorm, omdat elke specialist in loodgieterij hun eigen tarief bepaalt. De prijs is onder meer afhankelijk van de keuze voor een zelfstandig loodgieter of een groot loodgietersbedrijf. Ook de ervaring heeft invloed op de prijs van een loodgieter.

De kosten voor een spoed loodgieter liggen hoger. Als je met spoed een loodgieter wilt inhuren, houd dan rekening met een spoedtoeslag van ongeveer 25%. Dat komt omdat de loodgieter dan buiten zijn reguliere werktijden om naar je toe komt voor een snelle reparatie.

Prijsopbouw loodgieter

De loodgieter kosten zijn onder te verdelen in drie categorieën:

 • Arbeidskosten: 60% van het totaalbedrag.
 • Materiaalkosten: 35% van de kosten.
 • Voorrijkosten: 5% van de totaalprijs.
Besparen? De grootste kostenpost zijn de arbeidskosten. Hierop bespaar je gemakkelijk door te kiezen voor een betaalbare expert in loodgieterij bij jou in de buurt.

Wat beïnvloedt de prijs van loodgieters?

De prijs van loodgieters varieert en is afhankelijk van verschillende factoren. Loodgietersbedrijven bepalen hun eigen tarief aan de hand van ervaring. Hoe meer ervaren de loodgieter is, des te hoger de kosten. Of jij wel of geen loodgieter met veel ervaring nodig hebt, is afhankelijk van het probleem. Bij een lekkage in de muur is het bijvoorbeeld slim om meer te betalen voor een erkende loodgieter. Maar als je de wc wilt ontstoppen, dan is een goedkope loodgieter ook een goede optie.

De kosten zijn afhankelijk van deze factoren:

 • De ervaring van de loodgieters in Sint-Pieters-Woluwe.
 • Materialen die nodig zijn bij het loodgieterswerk.
 • Voorrijkosten van het loodgietersbedrijf.
 • De keuze voor spoed of geen spoed.

Gratis & vrijblijvend

werkzaamheden loodgieters Sint-Pieters-Woluwe

Wat doet een loodgieter?

Tijd voor een nieuw toilet in de badkamer? Of heb je last van een verstopt toilet? Loodgieters zijn in te zetten voor heel veel verschillende werkzaamheden. Wat doet een loodgieter? Hieronder lees je er meer over!

Dit zijn de belangrijkste taken van een specialist in loodgieterij in Sint-Pieters-Woluwe:

 • Installatiewerk: dit is een brede term. Onder installatiewerk verstaan we onder meer het plaatsen van nieuw sanitair. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe douchecabine, de installatie van een hangend toilet of het plaatsen van een nieuwe wastafel. Ook het renoveren en vervangen van complete badkamers of toiletten behoort tot het installatiewerk.
 • Nieuwe cv-ketel nodig? Ook het plaatsen of vervangen van de cv-ketel behoort tot het installatiewerk dat loodgieters uit Sint-Pieters-Woluwe uitvoeren.
 • Ontstoppingen: last van een verstopte afvoer of een verstopt toilet? Een loodgieter gebruikt verschillende materialen om de riolering te ontstoppen. Zo loopt het water weer gemakkelijk weg en heb je geen last van vervelende geurtjes in huis.
 • Lekkage: een erkende loodgieter is ook in te schakelen voor het opsporen en verhelpen van lekkages in huis. De loodgieter spoort de lekkage op door middel van geavanceerde technieken, zoals thermografie. Hiermee kan de loodgieter het lek lokaliseren zonder breekwerk, waardoor de kosten beperkt blijven. Daarna herstelt hij de waterleiding of de dakbedekking.
 • Centrale verwarming: ook voor werkzaamheden rondom de centrale verwarming is een loodgietersbedrijf in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een cv-ketel, het bijvullen van de radiator of het vervangen van radiatoren.

Lees hier meer over de ontstoppingsdienst.

Veelvoorkomende problemen die loodgieters oplossen

Er zijn heel veel verschillende problemen waarvoor je een loodgieter kunt inhuren. Heb je een storing aan de cv-ketel? Een loodgieter herstelt je cv-ketel en zorgt dat deze weer zuinig werkt. Een loodgieter komt ook aan huis bij lekkages van het sanitair of de waterleiding. Hij spoort de locatie van het lek op en repareert deze direct. Zo verlies je geen water meer en bespaar je jezelf veel schade.

Dit zijn een aantal veelvoorkomende problemen die loodgieters oplossen:

 • Lekkage sanitair verhelpen
 • Wc ontstoppen en afvoer ontstoppen
 • Rioleringswerken
 • Lekkende dakgoot herstellen
 • Cv-ketel repareren en onderhouden
 • Reparatie van een gaslek
 • Lekkende kraan repareren
 • Waterlek detectie

Handige artikelen:


loodgieter prijs

Prijs loodgieter

sanitair badkamer

Sanitair

ontstoppingsdienst loodgieter

Ontstoppingsdienst


Loodgieter nodig?

Vergelijk gratis offertes en vind de vakman met het beste aanbod!
Start nu je gratis offerteaanvraag!


Binnen 1 minuut geregeld.

loodgieter inschakelen

Waarop letten bij het vergelijken van loodgieters?

Op zoek naar een erkende loodgieter in de buurt? Met het vergelijken van offertes vind je eenvoudig een goedkope loodgieter.

Ik zoek een loodgieter: hoe vind ik een goede loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe?

Hieronder vind je een overzicht van alle belangrijke factoren waar je bij het vergelijken van offertes rekening mee moet houden. Wil jij ook een erkende loodgieter inschakelen? Vraag dan snel gratis offertes aan!

1. Loodgieter prijs per uur of per klus?

Hoe worden de kosten berekend? Brengt de expert in loodgieterij uit Sint-Pieters-Woluwe een totaalprijs in rekening of gaat het om een prijs per uur? En als het gaat om een uurprijs: geeft de loodgieter dan ook aan hoe lang hij verwacht bezig te zijn? Over het algemeen geldt dat een betrouwbare loodgieter een zo’n duidelijk mogelijk beeld geeft van de prijsopbouw.

2. Garantievoorwaarden van erkende loodgieter

Wat zijn de garantievoorwaarden? Een erkende loodgieter biedt vaak goede garantievoorwaarden aan. Natuurlijk kun je kiezen voor een goedkope loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe, maar kijk dan ook goed naar de garantievoorwaarden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er na de reparatie nog steeds water in de muur lekt? Komt de loodgieter dan langs om dit kosteloos te herstellen of ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten?

3. Zzp’er of groot loodgietersbedrijf?

Jij bepaalt zelf of je een loodgietersbedrijf inschakelt of een zelfstandig loodgieter. Het voordeel van een zelfstandig loodgieter, is dat zijn aanpak vaak veel persoonlijker is. Een nadeel is dat een zelfstandig vakman vaak langere wachttijden heeft.

Loodgietersbedrijven werken met meerdere loodgieters en kunnen daardoor vaak zo snel mogelijk langskomen. Een nadeel van loodgietersbedrijven is dat zij vaak hogere prijzen hanteren.

4. Loodgieter in Sint-Pieters-Woluwe?

We raden je altijd aan om te kiezen voor een loodgietersbedrijf bij jou in de buurt. Alle loodgietersbedrijven brengen namelijk voorrijkosten in rekening. Dit zijn kosten die je maakt nog voordat de loodgieters überhaupt aan het werk geweest zijn. Als je kiest voor een specialist in loodgieterij bij jou in de buurt, dan weet je zeker dat je geen of maar weinig voorrijkosten betaalt.

5. Specialisme van loodgieter?

Let ook op het specialisme van de loodgieter. Wil jij een loodgieter inhuren voor de centrale verwarming, dan is het niet slim om een specialist in loodgieterij in te schakelen die gespecialiseerd is in lekdetectie. Veel loodgietersbedrijven zijn ervaren in verschillende gebieden, maar zeker bij zelfstandige loodgieters kan het voorkomen dat de vakmannen ervaren zijn in specifiek loodgieterswerk.

loodgieter in de buurt

Loodgieter Sint-Pieters-Woluwe? Gratis offertes vergelijken!

Last van een verstopping in je afvoer? Of wil je een loodgietersbedrijf inhuren om nieuw sanitair te plaatsen?

Start nu je gratis offerteaanvraag en vind eenvoudig en snel het loodgietersbedrijf met het beste aanbod!

Jouw voordeel? Een besparing die oploopt tot wel 40% op de totaalprijs: dat wil jij toch ook? Geen zorgen: de aanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken