Home » Wie zijn wij

Loodgieter-gids.be – wie zijn wij?

Loodgieter-gids.be is opgericht om de websitebezoeker te koppelen aan een goede loodgieter en de zoektocht naar een vakman gemakkelijker maken voor iedereen. Op Loodgieter-gids.be vind je daarom een overzicht van alle loodgieters in Vlaanderen, opgedeeld per provincie en plaats. Zo zie je gemakkelijk welke loodgieters er werkzaam zijn in jouw regio. Ook lees je recensies bij deze bedrijven en kun je zelf een recensie achterlaten.

Naast een overzicht van alle loodgieters, vind je ook een handige gids met informatie over loodgieters, de werkzaamheden en de kosten.

5000+ loodgieters


Meer dan 5000 bedrijven verzameld op Loodgieter-gids.be

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale loodgieters

15.371 offertes


Ruim 15.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesHoe werkt onze offerteservice?

Via Loodgieter-gids.be kun je gratis en vrijblijvend offertes van loodgieters aanvragen. Met de informatie uit de offerteaanvraag zoeken we passende bedrijven. Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 gratis offertes van loodgieters bij jou in de regio.


  • Stap 1. Je bent op zoek naar een loodgieter en daarom ben je terecht gekomen op Loodgieter-gids.be. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in en wees specifiek. Zo kan ons serviceteam jou het beste verder helpen.
  • Stap 2. Na het verzenden van je aanvraag gaat ons serviceteam voor je aan de slag: je ontvangt daarna maximaal 5 offertes van loodgieters bij jou in de regio.
  • Stap 3. Het is nu aan jou om deze offertes te vergelijken. Let op de prijzen, voorwaarden en garantie.
  • Stap 4. Je maakt de keuze voor de meest geschikte loodgieter. Vanaf nu handel je het samen met de loodgieter af.

Gratis loodgieter offertes vergelijken!


Over Loodgieter-gids.be: wie zijn wij?

Loodgieter-gids.be is in 2018 opgericht met als doel het verzamelen van alle loodgieters in één handige bedrijvengids te verzamelen. Zo maken we het voor de websitebezoeker makkelijker om een goede, betrouwbare loodgieter te vinden en vergroten wij de online vindbaarheid van lokale loodgieters. Via het offerteformulier zijn wij de schakel tussen bedrijf en klant. Naast dat wij een vergelijkingsplatform zijn, voorzien wij onze websitebezoeker ook van waardevolle informatie over loodgieterswerkzaamheden en de kosten.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over loodgieterswerk.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar de beste loodgieter zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.

Vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale loodgietersbedrijven vergroten.

Hoe komen we tot de informatie op onze website?

Met ruim 10 jaar ervaring in de loodgieter branche, weten wij door nauw contact met loodgieters precies welke informatie belangrijk is voor onze websitebezoeker. De redactie van Loodgieter-gids.be bestaat uit vier tekstschrijvers met elk ruim ervaring in de branche. De informatie op onze website is afkomstig uit contact met loodgieters, eigen onderzoek en affiniteit met de bouwbranche.

De bedrijven op deze website worden handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het is daarom goed om te vermelden dat niet elke loodgieter in Vlaanderen op deze website staat vermeld Ons serviceteam staat ook voor je klaar om je te helpen met je offerteaanvraag, het beantwoorden van vragen van bedrijven en het koppelen van aanvragen aan de juiste loodgieters.


Contact opnemen met ons?